Vertrekken

31 juli in de namiddag zijn we vertrokken , op ons gemakske we hebben tijd genoeg . We zijn over Charleroi naar lac du der-chantecoq gereden , in het dorpje Sainte-Marie-du-Lac-Nuisement . Een hele boterham om het uit te spreken . We zijn wat laat toegekomen en de plaatselijke restaurant is complet . Annick heeft dan snel iet uit de diepvries klaargemaakt . 

Moulins

We rijden heel op ons gemakske tot Moulins op deze camperplaats . Het is hier meer dan 30° warm en veel bewegen gaan we niet doen . 

Meer dan in Moulins gewandeld en naar een kleine markt in Les Champins hebben we niet gedaan.

Camping La Genèse

Van het warme Moulins zijn we naar nog warmer De Camping La Genèse gereden . Een naturiste camping aan de rivier Céze In 2020 hebben we hier ook al geweest . We hebben al temperaturen van 39° gezien en s'nachts niet weten hoe slapen . 

Hier zijn we onbereikbaar van de buitenwereld , geen gsm berijk en geen internet . Je kan wel Wifi kopen voor een periode . 

Uzes

6 augustus 

Uzès nodigt wandelaars en architectuurliefhebbers uit om zijn oude stad te ontdekken, zowel vol charme als rijk aan oud erfgoed . Woensdag en zaterdag is het markt in Uzès een grote markt in een mooi decor . Tussen de huizen voelt het hier minder warm

Rochegude

Onderweg hadden we nog een oud mooi dorpje gezien . En daar konde we niet voorbij zonder een bezoek te brengen . Rochegude is een oud dorpje gebouwd op een rots . De smalle straten en kleine huizen die deels in en op de grot gebouwd is maakt het heel mooi om er door te wandelen . Wij hebben de wandeling moeten stoppen , het was wat zwaar voor Annick maar komen nog ooit eens terug 

Kerk en een oude grote cipresseboom

Saintes-Marie-de-la-Mer

Saintes-Marie-de-la-Mer ligt op ongereer 90 km van de camping en hopelijk dat zeelucht minder warm aanvoelt . Ik gebruikte mijn gsm als gps , maar mijn gsm kreeg het te warm met de zon  . Met een papier en een bik de D wegen noteren rijden we perfect naar ons doel . 

Montclus

Montclus is een van de mooiste dorpjes in het zuid Frankrijk . Het was er vandaag ook nog markt maar 15 kraampjes met plaatselijke producten ben je snel rond . Voor je Montclus aankomt is er parking genoeg voor dagjestoeristen .

Barjac

In Montclus zijn maar weinig restaurants en dan zijn we naar Barjac gereden . 

Veel te kort

Deze vakantie was niet alleen te kort maar ook veel te warm . Met temperaturen van boven 35° en meer hebben we veel plat op pnze stoel gezeten en weinig bewogen . Maar het is een mooie streek en in 2020 hebben we dezelfde plaats ook gedaan .

Voor ons is het genoeg geweest en er ligt thuis nog werk te wachten